SBS - Sommarö Basic Stone

Laajasta valikoimastamme löydät kaikenlaisia kovista materiaaleista valmistettuja tuotteita kotiisi. Monivuotisen kokemuksemme ansiosta voimme joustavasti auttaa sinua löytämään juuri oikean kivituotteen oikeaan tarkoitukseen. Vastaamme mielellämme hankkeen jokaisesta vaiheesta. Valikoimamme kattaa niin kauniit ja helposti työstettävät graniittikivet kuin sekä sisä- että ulkokäyttöön soveltuvat marmorikivet. Kaikki tuotteemme ovat kauniisti louhittuja ja niin lattioihin, seiniin kuin käytäviinkin soveltuviksi käsiteltyjä - vain mielikuvitus on rajana!
KÄYNNISSÄ OLEVA PROJEKTIT
Hotel St. George, Helsinki
154 kylpyhuonetta (marmori lattiat ja seinät)

JUURI VALMISTUNEET PROJEKTIT
Hilton Helsinki Hotel Strand
197 kylpyhuonetta
 

Keittiö- ja kylpyhuoneremontit

Suoritamme kokonaisvaltaisia keittiö- ja kylpyhuoneremontteja. Tarjoamme asiakkaillemme valmiita pakettiratkaisuja, jotka pitävät sisällään kaiken suunnittelutyöstä valmiiseen keittiöön tai kylpyhuoneeseen.
renovering
Keittiö- ja kylpyhuoneremontit
 

Hautakivet

Valikoimaamme kuuluvat nyt myös hautakivet ja muistokivet. Me hoidamme sekä hautakivien valmistuksen, kaiverruksen, asennuksen, hoidon että huollon.
gravstenar
HAUTAKIVET
 

Graniitti

Meiltä löydät kattavan lattia- ja seinälaattavalikoiman suosituimmista graniittilaaduista, jotka sopivat kauniisti skandinaaviseen muotoiluun ja sisustukseen.
Graniittilaatat soveltuvat niin kylpyhuoneeseen, eteiseen kuin keittiön lattiaksi.
granit front
GRANIITTI
 

Marmori

Marmori on kaunistanut jo vuosisatojen ajan linnojen, kartanoiden ja palatsien sisätiloja.
Meiltä löytyy vaihtoehtoja kotisi eri alueiden sisustamiseen sekä vaaleansävyisellä että tummansävyisellä marmorilla.
marmor front
MARMORI
 

Silestone

Silestone® on maailman johtava kvartsipinnoite, jonka valmistuksessa hyödynnetään pitkälle kehitettyä bakteerien kasvua ehkäisevää teknologiaa. Silestone sopii sen johdosta hyvin korkealaatuisten keittiöiden ja kylpyhuoneiden työtasoihin ja pesualtaisiin.
silestone front
SILESTONE
 

Dekton

Dekton on pitkälle kehitetty sekoitus raaka-aineita, joita käytetään uusimman sukupolven lasin ja posliinin sekä kvartsipintojen valmistuksessa.
dekton front
DEKTON
facebook