SBS - Sommarö Basic Stone

Hos oss hittar du ett brett sortiment av hårt material till ditt hem. Vår mångåriga erfarenhet gör att vi smidigt kan hjälpa dig hitta rätt stenprodukt för rätt ändamål. Vi har allting från vacker och lätthanterlig sten av granit, marmor som passar så väl inomhus som ute i trädgården. Allt är snyggt framtaget och behandlat för att passa till golv, väggar och gångar, allt du kan tänka dig.
PÅGÅENDE PROJEKT
Hotel St. George, Helsingfors
154 badrum (marmor golv och väggar)

NYLIGEN AVSLUTADE PROJEKT
Hilton Helsinki Hotel Strand
197 badrum
 

Köks- och
badrumsrenovering

Vi utför fullständiga renoveringar av kök och badrum. Vi erbjuder färdiga paketlösningar som innefattar allt från planeringsarbete till färdigt kök eller badrum.
renovering
Köks- och badrumsrenovering
 

Gravstenar

Till vårt sortiment hör nu även gravstenar och minnesstenar. Vi sköter allt från tillverkning och gravering till montering, skötsel och renovering av gravstenar.
gravstenar
Gravstenar
 

Granit

Vi har ett stort urval av de mest populära granitplattorna för golv och vägg som även passar vår scandinaviska design och inredning.
Granitplattorna passar såväl badrum, hallar eller köksgolv.
granit front
GRANIT
 

Marmor

I århundraden har marmor smyckat interiören på slott, palats och herrgårdar.
Vi har möjlighet att inreda delar av hemmet med marmor av både ljus och mörk nyans.
marmor front
MARMOR
 

Silestone

Silestone® är världens ledande tillverkare av kvartsytor utformade för högkvalitativa kök och badrum, inklusive bänkskivor och diskhoar med avancerad bakteriostatisk teknik.
silestone front
SILESTONE
 

Dekton

Dekton är en sofistikerad blandning av råvaror som används för att tillverka glas, porslin av senaste generationen och kvartsytor.
dekton front
DEKTON
facebook